logo
18/04
17/04
16/04
2 ...

Двох ФОПів оштрафували за змову на торгах від департаменту культури Львівської ОДА

06-12-2019 12:14252

Двох ФОПів оштрафували за змову на торгах від департаменту культури Львівської ОДА
Фото: ілюстративне

ФОП Мироненко В.С. та ФОП Дегтярьова Т.О. будуть змушені заплатити по 37 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії на торгах, які проводив департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації.

Про це повідомила пресслужба Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

«Відділення довело, що ФОП Мироненко В.С. та ФОП Дегтярьова Т.О.  вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів у закупівлі «Конструкції та їх частини (професійна стаціонарна сцена для виступів)», замовником якої був Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації», – йдеться в повідомленні.

У відділенні АМКУ зазначають, що такі висновки підтверджують, зокрема: схожість в оформленні документів учасників торгів; неподання одним із них документів, передбачених замовником; синхронність дій у часі; використання однакових ІР-адрес і спільних засобів зв’язку; аналіз цінової поведінки відповідачів; обслуговування в тих самих банківських відділеннях; пов’язаність родинними стосунками; створення документів одним автором за допомогою однакових програм; зберігання документів з однаковою назвою файлів.

Leopolis.news