logo
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
2 ...

Пєсков заявив, що Путін планує окрему зустріч із Зеленським

06-12-2019 15:21390

Пєсков заявив, що Путін планує окрему зустріч із Зеленським
Фото: Українська правда

Президент Росії Володимир Путін планує провести в Парижі двосторонні зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном, із президентом України Володимиром Зеленським та з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Як повідомляє «Українська правда» із посиланням на ТАСС.

«Настрій (у президента РФ Володимира Путіна – ред.) серйозний, очікування одне – сприяти врегулюванню внутрішньоукраїнського конфлікту на південному сході цієї країни. Забезпечити ще раз загальне розуміння безальтернативності виконання мінських домовленостей, не допустити спроби будь-якого розмивання мінських домовленостей.

Здійснити такі важливі двосторонні зустрічі і з президентом (Франції Емманюелем) Макроном, і з канцлером ФРН (Ангелою) Меркель, і з президентом України (Володимиром) Зеленським», – сказав речник Путіна Дмитро Пєсков.

За словами Пєскова, на «нормандському саміті» буде «предметне і фахове обговорення» врегулювання ситуації на Донбасі.

Інформацію про те, що в Києві нібито розглядають можливість створення в ОРДЛО «муніципальної варти» з представників України, ОБСЄ та т.зв. «ДНР» і «ЛНР» речник Путіна коментувати не став: «Ми так само разом з вами дізналися це з повідомлень ЗМІ, тому зараз коментувати не вважаємо за можливе».

За словами Пєскова, Москва впевнена, що Парижу вдасться забезпечити всі необхідні умови для проведення саміту, незважаючи на акції протесту в місті.

Leopolis.news