logo
29/03
28/03
2 ...

Департамент економічної політики ЛОДА шукає двох працівників

06-12-2019 21:271228

Департамент економічної політики ЛОДА шукає двох працівників
Фото: radiotrek.rv.ua

Департамент економічної політики облдержадміністрації інформує про оголошення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «Б» та «В».

 

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Зокрема, у департаменті шукають:

- заступника  директора  департаменту – начальника  управління промисловості і підприємництва департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта ступеня магістра, спеціаліста, економічного спрямування, досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б», «В», або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності не менше двох років. Вільне володіння державною мовою.

- провідного спеціаліста відділу промислової політики управління промисловості і підприємництва департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта ступеня бакалавра або молодшого бакалавра економічного спрямування.

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та термін її подання:

1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 №246 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» із змінами;

2) резюме за формою згідно з додатком 21 до постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 №246 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби»,із змінами, в якому обов’язково зазначається така інформація:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство  України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заяву, в якій повідомляється, що до особи не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надається згода на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, може додати до заяви про участь у конкурсі іншу інформацію, у тому числі інформацію про підтвердження досвіду роботи, про попередні результати тестування тощо.

Термін прийняття документів: до 18.00 год. 12  грудня 2019 року

Дата проведення конкурсу:  17  грудня 2019 року  об 11.00 год. на посаду категорії «Б», на 15.00 год. на посаду категорії «В» за  адресою: м Львів, вул.Винниченка, 18,  к. 418.

Додаткова інформація за тел. 2613059,  e-mail: gue@loda.gov.ua

Leopolis.news