logo
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

На Майдані Незалежності провели «Червоні лінії для Зеленського»

08-12-2019 15:20484

На Майдані Незалежності провели «Червоні лінії для Зеленського»

На Майдані Незалежності проходить акція «Червоні лінії для Зеленського», учасники якої хочуть окреслити «червоні лінії» для президента перед зустріччю «нормандської четвірки», що відбудеться 9 грудня.

Про це повідомляє «Українська правда».

Основна вимога організаторів акції  – жодних компромісів з президентом РФ Володимиром Путіним щодо унітарної держави і ніякої федералізації, жодних політичний дій, зокрема виборів на тимчасово окупованих територіях Донбасу до виконання умов безпеки і деокупації та інше.

Участь в акції беруть представники партій «Європейська солідарність», «Батьківщина», «Голос», «Свобода», «Солідарна молодь», ГО «Справа громад», «Рух опору капітуляції». Біля Стели Незалежності змонтовано сцену, з якої виступають представники організаторів акції - Андрій Парубій, Інна Совсун, Ахтем Чийгоз, Андрій Іллєнко. До акції також приєднались ветеранські організації та громадські об'єднання. Очікується, що на Майдані також виступить Петро Порошенко  

Акція є найчисельнішою за останні кілька місяців.  Люди, що зібралися на Майдані, тримають прапори України, «ЄС», ВО «Свобода» та інші. На акції лунають гасла «Слава нації, смерть ворогам» та «Ні капітуляції», «Крим - це Україна» та інші. 

Громадський порядок в центрі Києва охороняють тисячі правоохоронців. 

Leopolis.news