logo
28/03
27/03
2 ...

На горищі будинку ТРК «Люкс» знайшли бойовий автомат з глушником

09-12-2019 14:161127

На горищі будинку ТРК «Люкс» знайшли бойовий автомат з глушником
Фото: ілюстративне

У неділю, 8 грудня, ввечері у центрі Львова на горищі 4-поверхового будинку, де розташовані редакції кількох львівських ЗМІ, виявили бойовий автомат з глушником та коліматорним прицілом з патронами.

 

На місці працювала слідчо-оперативна група, що встановлюватиме обставини події, інформує Zaxid.net.

Як розповів фінансовий директор ТРК «Люкс» Олександр Деніщук, автомат з коліматорним прицілом, глушником та бойовими патронами, в тому числі і бронебійними, знайшли на горищі з вільним доступом. Співробітники компанії, які регулярно обстежують горище, знайшли там валізу, у якій виявили зброю. Зовні знайдений автомат схожий на чеську модель CZ Sа vz.58, однак точнішу інформацію зможуть надати правоохоронці після проведення експертизи.

«З цього горища видно тільки внутрішній двір будинку і сходову клітку, де проходять відвідувачі та працівники ТРК «Люкс» та сайту ZAXID.NET», – зазначив Олександр Деніщук.

На місце події викликали правоохоронців, які зараз розслідують, хто та з якою метою заховав автомат на горищі будівлі.

У будинку на площі Галицькій, 15 розташовані кілька редакцій, що входять до медіа-холдингу ТРК «Люкс». Зокрема, йдеться про ZAXID.NET, радіо «Люкс ФМ», сайт 24 каналу та портал Футбол 24. Також у цьому будинку розташоване управління комунальної власності Львівської міськради.

Leopolis.news