logo
20/04
19/04
18/04
2 ...

У Львові школу «замінувала» третьокласниця

22-05-2019 16:161305

У Львові школу «замінувала» третьокласниця

22 травня об 11:04 на телефон диспетчерської служби КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» надійшло повідомлення з приватного мобільного телефону про замінування середньої загальноосвітньої школи № 3, що на вул. С. Бандери, 11.

За вказаною адресою працювали підрозділи сил цивільного захисту області і міста Львова. Після обстеження приміщень та прилеглої території, вибухових пристроїв не виявили, інформує прес-служба ЛМР. 

Співробітники ГУ національної поліції у Львівській області встановили особу, яка неправдиво повідомила про замінування – це школярка 3-го класу цієї ж школи.

Правоохоронці встановили, що до надання неправдивого повідомлення про замінування однієї з львівських шкіл причетна учениця цього ж навчального закладу.

Правоохоронці опитують третьокласницю у присутності батьків та психологів.

Нагадаємо, повідомлення про замінування однієї із шкіл, розташованої на вулиці Степана Бандери у Львові, надійшло до поліції сьогодні, 22 травня, близько 10:45.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, кінологи та працівники інших служб. Проводилась евакуація, правоохоронці обстежували приміщення навчального закладу та прилеглу територію-вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено.

Наразі правоохоронці проводять опитування третьокласниці у присутності батьків та психологів. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Leopolis.news