logo
18/04
17/04
2 ...

Мальський – п’ятий у рейтингу голів облдержадміністрацій

09-12-2019 16:001654

Мальський – п’ятий у рейтингу голів облдержадміністрацій
Фото: УНІАН

Голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський посів п’яте місце у рейтингу голів ОДА, який склало видання Ділова столиця.

 

 

Це рейтинг керівників державних адміністрацій, області яких є лідерами у соціально-економічному розвитку. Рейтинг складений за підсумками соціально-економічного розвитку регіонів за три квартали. Порівнюються показники 23 мирних регіонів (без окупованих АРК і Севастополя та наполовину окупованих Донеччини та Луганщини) по 20 суспільно значущих критеріях. Усі цифри брали з відомостей Державної служба статистики України та її територіальних органів.

У першій п’ятірці рейтингу опинились відповідно: голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко,  керівник Київської ОДА Олексій Чернишов, Вінницької адміністрації Владислав Скальський та голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

Відповідно до аналізу видання Львівщина має чимало успіхів. Зокрема, вона входить в четвірку найкращих за загальною площею нового житла на 1000 жителів, а також в п'ятірку регіонів з найбільшою загальною площею нових нежитлових будівель на 1000 жителів і з найнижчим безробіттям населення працездатного віку.

Крім того, Львівщина є другою після Києва по динаміці чисельності штатних працівників.

Замикають рейтинг голів обласних державних адміністрацій керівник Запорізької ОДА Віталій Турінок, головою Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль, керівник Чернігівської області Андрій Прокопенко, очільниця Сумської ОДА Ірина Купрейчик, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечка та керівник Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко.

Leopolis.news