logo
19/04
18/04
2 ...

На Львівщині підписали меморандум про співпрацю для реалізації ініціативи «Карпатське коло»

09-12-2019 20:36472

На Львівщині підписали меморандум про співпрацю для реалізації ініціативи «Карпатське коло»
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 9 грудня, у с. Плав'я Сколівського району Львівщини, у межах конференції «Співпраця задля розвитку» підписали Меморандум про співпрацю для реалізації ініціативи «Карпатське коло».

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Сподіваюсь, що ми сьогодні стоїмо на витоках абсолютно нового проекту «Мале Карпатське коло», його задум є великим. Ми віримо, що в процесі реалізації цього задуму ми відкриємо Карпати по-новому, продемонструємо світу усе багатство цього регіону, який є унікальним.  Мені до вподоби назва «Єврорегіон Карпати-Україна» і я думаю, що спільно усі працюватимуть над тим, що проект реалізувати якомога швидше», – зазначив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

Згідно з документом передбачена  розробка за кошти місцевих бюджетів, пожертв соціально-орієнтованого бізнесу проєктно-кошторисної документації на будівництво, реконструкцію, поточний середній та капітальний ремонт автомобільних доріг.  

А також проведення спільних заходів що мають на меті популяризувати проєкт «Мале Карпатське коло».

Нагадаємо, захід проходить за ініціативи Асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна», Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини», Львівської обласної ради, за участі представників міністерств, профільних комітетів Верховної Ради України, експертів, закордонних партнерів.

Leopolis.news