logo
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
16/04
2 ...

Зустріч лідерів «Нормандської четвірки» триватиме ще кілька годин – ОПУ

09-12-2019 20:47104863

Зустріч лідерів «Нормандської четвірки» триватиме ще кілька годин – ОПУ
Фото: pravda.com.ua

Лідери країн «Нормандської четвірки» обговорюють комюніке, яке має бути оприлюднене за результатами Нормандського саміту, повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко у коментарі ЗМІ в Парижі.

 «Я думаю, що це триватиме кілька годин. Це закриті переговори у Нормандському форматі. Щойно буде підготовлено фінальний проект комюніке, чотири лідери вийдуть до представників ЗМІ та прокоментують, до чого всі домовилися», – сказав Кирило Тимошенко.

За словами заступника керівника Офісу Президента, на зустрічі, зокрема, присутні помічник Президента України Андрій Єрмак, міністр закордонних справ Вадим Пристайко, начальник Генерального штабу Збройних сил Руслан Хомчак та радник Президента України Руслан Демченко. «Всі питання обговорюються у робочому форматі», – зазначив Кирило Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні в Парижі стартували переговори в нормандському форматі. Як зауважували російські ЗМІ, позиція Путіна на даній зустрічі має бути жорсткою. Двостороння зустріч президентів України та Росії у Парижі узгоджена та за планом відбудеться вже після заходів у нормандському форматі.

Leopolis.news