logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Галина Янко очолила Офіс радників Львівської ОДА

10-12-2019 15:38476

Галина Янко очолила Офіс радників Львівської ОДА
Фото: facebook.com/galyna.yanko

Громадська діячка, журналіст Галина Янко прийняла пропозицію голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського щодо Офісу радників ЛОДА.

Про це вона написала на своїй сторінці у «Facebook».

«Я не погодилася на жодну посаду бо вважала, що поза системою можу робити речі, які здатні змінювати світ. І я ні на секунду не пошкодувала про це рішення. Я знаю, як це складно, коли тобі протистоять усі аби відбулася реформа у спецслужбі, і коли ти йдеш крок за кроком і приводиш на сторінки Євросоюзу орган спецпризначення який закритий для всіх. Так, минулого року це сталося вперше за всю історію цієї країни. І я всього лиш цивільна особа, яка отримала підтримку розумних і думаючих людей як нашої неньки так і багатьох представників європейських партнерів», – зазначила Янко.

Натомість вона прийняла пропозицію Маркіяна Мальського: «Ми розпочинаємо те, чого ніколи не було на теренах цієї країни, ми відходимо від стереотипів совка і ми створюємо Офіс радників ЛОДА. Так, це буде пілот, що вже почав об’єдувати людей, міста, країну. Ми ті, що будемо змінюватиме світ, бо ми - Інші! Розпорядження підписане, тепер до роботи!», – додала вона.

Leopolis.news