Поліція порушила справу через штурм засідання сесії Львівської міськради

http://leopolis.news/post/12799/policiya-porushyla-spravu-cherez-shturm-zasidannya-sesi-lvivsko-miskrady

12/12/2019

На місці події працювали слідчо-оперативна група, співробітники управління превентивної діяльності, поліції діалогу, інших служб та підрозділів поліції Львівщини на чолі із т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області старшим лейтенантом поліції Дмитром Міхальцем, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Поліцейські встановлюють причетних осіб та обставини події.

Нагадаємо, ВГО «Об'єднання добровольців» вимагає у міського голови Львова Андрія Садового вибачення за те, що учасників російсько-української війни назвали тітушками.

Сьогодні зранку активісти силою увірвалися на сесію Львівської міської ради, яка мала розпочатись у будівлі Шевченківської райадміністрації Львова. Вони виламали вхідні двері та спровокували сутички з поліцією.

У Львівській міськраді також вирішили створити робочу групу, яка дасть оцінку публікації, де добровольців назвали тітушками.

Leopolis.news