logo
18/04
2 ...

Доба в зоні ООС: 8 обстрілів, без утрат

13-12-2019 08:102806

Доба в зоні ООС: 8 обстрілів, без утрат
Фото: ТСН

12 грудня збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню, обстрілюючи позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зафіксували також вогонь з гармат БМП.

Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» російські окупаційні війська здійснили 5 обстрілів: біля Авдіївки – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; тричі неподалік Павлополя – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поблизу Широкиного – з автоматичних гранатометів, кулеметів великого калібру та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» зафіксовано 3 ворожі обстріли: біля Південного – з ручних протитанкових і підствольних гранатометів та стрілецької зброї; неподалік Кримського – з озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та іншої стрілецької зброї; поблизу Новолуганського – з РПГ, СПГ та великокаліберних кулеметів.

 

Учора, 12 грудня, втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

З початку цієї доби російські окупаційні війська з РПГ, підствольних гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь неподалік Мар'їнки. Втрат з нашого боку не було.

Leopolis.news