logo
15/04
2 ...

На Львівщині дітям у складних сімейних обставинах організували туристичне дозвілля (ФОТО)

13-12-2019 17:17855

На Львівщині дітям у складних сімейних обставинах організували туристичне дозвілля (ФОТО)
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 13 грудня, діти з малозабезпечених сімей; сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та  багатодітних сімей, діти-сироти візьмуть участь в екскурсійній програмі «Зимова казка», де зустрінуться із помічником святого Миколая.

 

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Опісля, на них чекає смачний обід на території дитячого центру оздоровлення, відпочинку та туризму «РОСИНКА».

Перед початком мандрівки малеча завітала у Львівську облдержадміністрацію, де зустрілась з заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Василем Лозинським.

«Вірте у дива. Я впевнений, що все задумане реалізуються. Для цього потрібно бути слухняними і наполегливими, добре навчатися. Мрійте кожного дня, адже мрії здійснюються», - наголошує Василь Лозинський.

Відтак, Василь Лозинський вручив дітлахам подарунки.

Організатори заходу - управління туризму та курортів, служба у справах дітей і департамент дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської обласної державної адміністрації за підтримки партнерів проекту.

«Цю програму ми будемо продовжувати і в 2020 році і радо запрошуємо усіх , хто хоче стати партнерами таких мандрівок для дітей. Важливо, щоб діти з таких категорій мали  змогу проводити активне дозвілля та відпочинок», - додав Василь Лозинський.

Зазначимо, що це вже 10 виїзд в межах забезпечення активного дозвілля та відпочинку для дітей з малозабезпечених сімей, що опинились у важких життєвих обставинах, багатодітних сімей та дітей-сиріт впродовж 2018-2019 років.

Попередні виїзди з дітьми здійснювались за такими напрямами: ковзанка та ферми Львівщини що відкриті для туристів, «Казкова поляна» (катання на тюбах), ведмежий притулок «Домажир», сплав по річці Дністер, зоопарк «Лімпопо» та м. Дрогобич, відвідування місць які описані у повісті «Захар Беркут» та ін.

Leopolis.news