logo
26/04
25/04
2 ...

У ЛОДА пройшло відзначення призерів Спортивних Ігор Львівщини

13-12-2019 18:04881

У ЛОДА пройшло відзначення призерів Спортивних Ігор Львівщини
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 13 грудня, у Львівській обласній державній адміністрації відбулась підсумкова нарада з керівниками галузі фізичної культури та спорту РДА, міськвиконкомів міст обласного значення та ОТГ.

Про це повідомляє Управління фізкультури та спорту ЛОДА.

Нарада відбулась під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Романа Хім’яка, голови постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради Петра Жукровського та директора Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадима Климовича.

У межах наради вручили нагороди переможцям та призерам Спортивних ігор Львівщини. Кращі райони були відзначені кубкам та грамотами Львівської облдержадміністрації та управління фізичної культури та спорту ЛОДА. Привітав переможців і заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима.

Зазначимо, що Спортивні ігри Львівщини - змагання, що складалися з 16 видів програми. Між собою змагалися 34 команд: 20 команд районів, 9 команд міст обласного значення та 5 команд об’єднаних територіальних громад. Загалом, у фінальних змаганнях спортивних Ігор прийняли участь близько 3000 учасників.

Leopolis.news