logo
28/03
27/03
2 ...

Нова школа у Брюховичах: на початок 2020-го року на завершення робіт виділено 13 млн грн

14-12-2019 11:011011

Нова школа у Брюховичах: на початок 2020-го року на завершення робіт виділено 13 млн грн
Фото: briukhovychi-rada.gov.ua

11 грудня селищний голова Брюховичів Володимир Доманський та депутат Львівської обласної ради від Брюховичів, заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко провели виїзну комісію по стану виконанню робіт у новій школі.

Про це Leopolis.news повідомив селищний голова Брюховичів Володимир Доманський.

Він зазначив, що наразі і в дорослому, і в дитячому корпусах завершуються роботи по проведенню водопостачання та каналізації, продовжується виконання робіт по встановленню системи вентиляції – ці роботи планують закінчити до кінця грудня.

Крім того, у дитячому корпусі також завершується виконання робіт по проведенню опалення.

На 90% виконані роботи по внутрішньому штукатуренню стін.

 «Для завершення робіт по корпусах школи, для того, щоб можна було розпочати навчання,  потрібно ще біля 60 млн грн. З селищного бюджету на 2020-ий рік ми виділили 10 млн грн. Від Міністерства розвитку громад та територій України надано вже 3 млн. грн. Сподіваємось на підтримку з міського бюджету Львова і вдячні Мінрегіонів за постійну підтримку. Без допомоги з державного бюджету ми явно не справимось», – сказав Володимир Доманський.

Нагадаємо, що будівництво нової школи у Брюховичах розпочалося у 2016 р. Школа розрахована на 660 дітей, і буде найбільшою школою у Львівській області (не враховуючи шкіл Львова).

Leopolis.news