logo
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

«Рух» очолив Юрій Бакалов

15-12-2019 13:50565

«Рух» очолив Юрій Бакалов
Фото: Footboom.com

У суботу, 14 грудня, «жовто-чорні» дізнались ім’я свого нового керманича. Президент клубу Григорій Козловський представив Юрія Бакалова як нового головного тренера «Руху». Контракт з фахівцем розрахований до кінця сезону з опцією пролонгації співпраці.

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

Новоспечений коуч «рухівців» добре відомий львівському вболівальнику своєю роботою у футбольному клубі «Львів», який Юрій Бакалов очолював з літа по весну минулого року. Під керівництвом Юрія Михайловича «містяни» вибороли право грати у першій шістці УПЛ і в підсумку посіли шосте місце чемпіонату.

Професійну кар’єру тренера Юрій Бакалов розпочав у 2005-му році в столичному «Арсеналі». У клубі коуч пройшов усі щаблі формування: тренував юнацьку команду та дублерів. Навесні 2010-го керівництво клубу довірило Бакалову очолити першу команду «Арсеналу».

Цікаво, що згодом на посту головного тренера киян Юрія Бакалова змінив екснаставник «Руху» Леонід Кучук. Відтак, взимку 2013-го року Бакалов очолив друголіговий черкаський «Славутич», з яким дійшов аж до півфіналу Кубка України.

Далі у кар’єрі Юрія Бакалова був вояж у Грузію, де коуч очолював клуб «Зугдіді». Втім, після 4-ох місяців роботи Бакалов повернувся в Україну і у січні 2017-го Юрій Михайлович увійшов у штаб Леоніда Кучука в кам’янській «Сталі», де працював старшим тренером. Влітку разом із білоруським коучем Бакалов покинув команду.

Згодом Юрій Бакалов очолював юнацьку команду стрийської «Скали», а вже у 2018-му році отримав запрошення на пост головного тренера «Львова». Додамо, що творчу паузу у тренерській кар’єрі Юрій Михайлович заповнював, працюючи експертом телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2».

Відпочивши та набравшись сил для нових викликів, Юрій Бакалов знову готовий виконувати максимальні завдання - тепер вже з львівським «Рухом».

Leopolis.news