logo
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
2 ...

«Карпати» сьогодні зіграють з «Ворсклою»

15-12-2019 13:181301

«Карпати» сьогодні зіграють з «Ворсклою»
Фото: footboom.com

У неділю, 15 грудня, львівські «Карпати» проведуть свій заключний матч у 2019-му році. Суперником «левів» буде полтавська «Ворскла». Розпочнеться протистояння о 14:00.

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

«Зелено-біле» дербі обіцяє бути чи не найбільш безкомпромісним та напруженим за увесь час. До поєдинку «Ворскла» та «Карпати» підходять у статусі аутсайдерів Прем’єр-ліги. Перед 18-м туром Favbet Ліги обидві команди мають в активі однакову кількість очок – по 11, і замикають турнірну таблицю чемпіонату. «Карпати» найменше перемагають (лише дві вікторії), «Ворскла» найбільше програє (12 поразок). Крім того, полтавці найменше забили (10) та найбільше пропустили (32) в УПЛ.

Обидві команди думками готуються до зимової паузи. І Роман Санжар, і призначений нещодавно Юрій Максимов матимуть дуже багато роботи під час зимових зборів – для них це буде чудова нагода змінити ситуацію у своїх командах. Зрештою, у львів’ян та полтавців попереду ще багато матчів для того, щоб виправити становище. Немає сумнівів, що недільна зустріч також розцінюватиметься, як ще одна нагода здобути важливі очки і не зимувати у статусі останньої команди ліги.

Одну з двох своїх перемог «Карпати» здобули якраз над «Ворсклою» у дебютному матчі Романа Санжара на посту наставника «левів». Разом з тим, дві з трьох звитяг полтавці святкували у рідних стінах. Тим більше, що два тижні тому команда Максимова якраз перервала неприємну серію з 10 турів без перемог, здолавши «Колос» на рідному стадіоні. У неділю суперники не зможуть розраховувати відразу на кількох своїх провідних виконавців. В будь-якому разі глядачі полтавського поєдинку однозначно стануть свідками напруженої і відчайдушної битви. Здається, що відступати командам нікуди.

Leopolis.news