logo
20/04
19/04
18/04
2 ...

На Львівщині від роботи відсторонили суддю-хабарника

16-12-2019 16:49319

На Львівщині від роботи відсторонили суддю-хабарника
Фото: Ілюстративне

У Львівській області за матеріалами СБУ від здійснення правосуддя відсторонено суддю хабарника.

Про це повідомляє пресцентр Управління СБУ у Львівській області.

Зазначається, що наприкінці листопада 2019 року Вища рада правосуддя задовольнила клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, про тимчасове відсторонення судді Турківського районного суду Львівської області Л. Кріля від здійснення правосуддя у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що у грудні 2018 року співробітники Управління Служби безпеки України у Львівській області разом з САП затримали на робочому місці суддю Кріля Л.М. за підозрою у вимаганні хабара в тисячу євро від місцевого жителя за непритягнення до кримінальної відповідальності.

Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою судді Крілю Л.М. повідомлено про підозру за ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

«Аналізуючи вищевказаний результат співпраці правоохоронних органів з громадськістю Львівщини, хочу подякувати за тісну співпрацю в отриманні високих результатів. Запевняю, що протиправна діяльність, а саме такі складові, як контрабанда та корупційні прояви не матимуть місця в нашому регіоні. Служба безпеки завжди стоїть на захисті України та її громадян», – зазначив начальник Львівського Управління СБУ.

Leopolis.news