logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Школи Самбора стали переможцями конкурсу громадських ініціатив

19-12-2019 19:09350

Школи Самбора стали переможцями конкурсу громадських ініціатив
Фото: Leopolis.news

У Самборі підбили підсумки чергового конкурсу бюджету громадських ініціатив. Таке змагання в місті стало традиційним і до нього включається дедалі більше колективів  освіти,закладів культури та інших структур.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Боротись було за що. Найбільшу кількість голосів, а отже і переможцями за голосуванням визнані  проекти, які передбачали поточний ремонт фасаду спортивної зали Самбірської гімназії та закупівля і встановлення дверей для початкової школи №2 м. Самбора. На їх реалізацію передбачено по 200 тисяч гривень.

По 60 тисяч гривень буде виділено на проекти  «Закупівля шкільних меблів для 5-А класу спеціалізованої школи №8 м. Самбора», «Розроблення та встановлення експонатів кімнати Бойової Слави військової частини А3817», «Мультимедійний комплекс (інтерактивна дошка + ПК + проектор) для учнів 3-А класу спеціалізованої СШ №8», «Придбання інвентарю для дитячої та дорослої команд міста Самбора з класичного та пляжного волейболу», «Закупівля тканини і пошиття концертних костюмів для міського хору хлопчиків "Кобзарик"». 

Влада Самбора урочисто відзначила переможців конкурсу та їх нагороджено відповідними сертифікатами у грошовому еквіваленті. 

Міський голова Юрій Гамар у вітанні переможців відзначив важливість конкурсу громадських ініціатив, головна мета якого – спонукати людей до активності. Додав: «Навіть ті проекти, яким не вдалося отримати перемогу – важливі. Для авторів – це можливість практикуватися у написанні проектів, вдосконалюватися. А також нагода привернути додаткову увагу до проблем. Я гордий від того, що Самбір – перше серед малих міст, якому вдалося втілити і запровадити на постійній основі такий конкурс». 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news