Вибори на Львівщині: поліція працює в посиленому режимі

http://leopolis.news/post/13302/vybory-na-lvivshchyni-policiya-pracyue-v-posylenomu-rejymi

22/12/2019

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як відомо, на території Жидачівського та Мостиського районів Львівської області сьогодні, 22 грудня, проходять додаткові вибори депутатів Гніздичівської та Шегинівської сільських рад.

До охорони публічного порядку, а також оперативного реагування на порушення виборчого законодавства під час виборів буде залучено більше 70 працівників поліції Львівщини. Створено додаткові слідчо-оперативні групи, групи реагування патрульної поліції та мобільні наряди вибухотехнічної служби.

«Ми готові забезпечити вільні та прозорі вибори, поліцейські працюють в посиленому варіанті несення служби. Наразі заяв та повідомлень щодо порушень виборчого процесу не надходило. Особливу увагу приділяємо превентивній роботі для попередження порушень виборчого законодавства і закликаємо громадян бути ввічливими, толерантними та дотримуватись законності під час волевиявлення», – наголосив т.в.о. заступника  начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області старший лейтенант поліції Дмитро Міхалець.

Leopolis.nes