logo
29/03
28/03
27/03
26/03
2 ...

Волинський народний хор запрошує на концерт у Львові

01-01-2020 19:261009

Волинський народний хор запрошує на концерт у Львові

Державний академічний волинський народний хор запрошує львів'ян та гостей міста на свій концерт «Співає Волинський народний хор».

Про це повідомляють організатори події.

Концерт відбудеться 15 березня 2020 року у Львівській національній філармонії. На сцені виступатимуть 75 виконавців: хор, балет й оркестр. Репертуар хору дуже різноманітний і нараховує близько 300 пісень, оркестрових номерів, танців та вокально-хореографічних композицій, в основі яких є народна пісня.

За роки свого існування Волинський народний хор провів більше ніж 3000 концертів як в Україні, так і за її межами. Зокрема, гастролі відбувалися в Нідерландах, Греції, Німеччині, Естонії, Австрії, Італії, Білорусі, Литві, майже у всіх найбільших містах Польщі.

З великим успіхом пройшли концерти Волинського народного хору в найкращих концертних залах Канади, Волинський народний хор є також частим гостем столиці України як під час участі в мистецьких акціях, так і з сольними концертами в Національному палаці культури «Україна».

Довідково

Державний академічний волинський народний хор було створено в м. Луцьку при Волинській обласній філармонії 1978 року.

Особливий підхід, справжня любов до своєї справи та рідної культури з 1989 року головного диригента, а з 1993 року художнього керівника, заслуженого діяча мистецтв України Олександра Стадника є запорукою професійності та майстерності Волинського народного хору.

Leopolis.news