logo
21/03
13/03
12/03
04/03
27/02
21/02
06/02
01/02
26/01
17/01
11/01
23/12
15/12
2 ...

Асоціація Єврорегіон «Карпати-Україна» презентувала практичний пакет для туристів «Звуки природи. SlowRivers»

27-12-2019 16:512019

Асоціація Єврорегіон «Карпати-Україна» презентувала практичний пакет для туристів «Звуки природи. SlowRivers»
Фото: ekarpaty.com

Асоціація Єврорегіон «Карпати-Україна» розпочала проєкт-промоцію активного водного туризму «Звуки природи. SlowRivers – практичний пакет для туристів».

 

Основним завданням проєкту є використання потенціалу річок Сян і Стрв’яж для розробки інноваційних туристичних продуктів на прикордонній території на основі загальної природної спадщини обох річок, повідомили у асоціації.

Проєкт реалізовуватимуть Підкарпатська  регіональна туристична організація та Асоціація «Єврорегіон Карпати-Україна» за фінансової підтримки ЄС в рамках  Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 рр.

Ключові заходи: розробка карт туристичних маршрутів; створення мультимедійного онлайн-довідника; організація річкових сплавів; активна просвітницька діяльність; промоція водного туризму.

Проєкт розробили для посилення туристичної пропозиції району, що надає допомогу, та заохочення туристів до відвідування польсько-українського прикордоння через розробку тримовного (польського, українського та англійського) електронного продукту (мультимедійного посібника), присвяченого природі та водному туризму

Також мета проекту – комплексна пропаганда природної спадщини стосовно водного туризму по обидва боки кордону через широку польсько-українську відеокампанію в соціальних мережах, таких як YouTube, Facebook, блоги і підвищення обізнаності місцевих громад та туристів про багатство та різноманітність природного середовища польсько-українського прикордоння та необхідність започаткування соціального діалогу щодо його збереження шляхом організації низки рекламних заходів.

Leopolis.news