logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Львівський бізнесмен Максим Козицький подав декларацію на посаду голови ЛОДА

27-12-2019 20:4627498

Львівський бізнесмен Максим Козицький подав декларацію на посаду голови ЛОДА
Фото: starosambirshchyna3000.blogspot.com

38-річний бізнесмен Максим Козицький подав декларацію як кандидат на посаду голови Львівської ОДА.

Декларація з’явилася на сайті НАЗК сьогодні, 27 грудня.

Прізвище Козицький асоціюється на Львівщині з потужним бізнесом у галузі альтернативної енергетики, який є одним з провідних платників податків. Максим Козицький ніколи особливо не був публічним на рівні області, хоча в районах, де працюють сонячні станції чи вітряки підприємства, він є доволі відомим. Як виявилося, підприємства групи компаній «Еко-Оптіма» є також потужними меценатами багатьох патріотичних акцій в області, але донедавна про це публічно не говорили.

На своїй сторінці у Фейсбуці голова товариства «Надсяння» у Львові Володимир Середа називає Козицького «творцем українського обличчя Львова». «Еко-Оптіма» «здійснила щедрі пожертви» на будівництво пам'ятників о. Михайлові Вербицькому, депортованим українцям Закерзоння, ветеринарному лікареві, фінансує видання книжок та підтримує багато інших патріотичних проектів.

За оцінками фахівців, Максим Козицький має досвід управління великими системами, стратег, потужний менеджер, який уміє формувати команду. Як відомо, його хотіли бачити у своїх партійних списках провідні політичні сили області. З огляду на це, шанси М. Козицького впливати чи принаймні не сваритися з міською та обласною радою доволі великі. А це для святого спокою Банкової та стабілізації політичної ситуації в області є вагомим аргументом. Однак противниками призначення Козицького є місцеві олігархи, які звикли бачити облдержадміністрацію філією своїх офісів.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський звільнив Маркіяна Мальського з посади голови ЛОДА.

Leopolis.news