logo
21/03
13/03
12/03
04/03
27/02
21/02
06/02
01/02
26/01
17/01
11/01
23/12
15/12
2 ...

Естонським бізнесменам демонструють туристичний потенціал Львівщини (ФОТО)

24-05-2019 18:051014

Естонським бізнесменам демонструють туристичний потенціал Львівщини (ФОТО)
Фото: ЛОДА

У межах промотуру під час зустрічі з представниками туристичного бізнесу Львівщини з презентацією «Львівщина – ваша наступна дестинація» для іноземної делегації виступив заступник начальника управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Тарас Лозинський.

 

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Зокрема, він закцентував увагу присутніх на різновидах туризму Львівської області, що розвиваються та користуються популярністю, цікавих туристичних об’єктах таготельно-туристичних комплексах області.

Програмою промотору для іноземної делегації заплановано відвідування туристичного міста Трускавця, що володіє великим природним потенціалом для санаторно-курортного лікування та оздоровлення, рекреаційними територіями та мінеральними водами. Для учасників передбачено також ознайомлення з готельно-туристичними комплексами Львівщини, їх послугами та ціновою політикою, відвідини державного історико-культурного заповідника «ТуСтань», а також із послугами оздоровчого туризму в м. Трускавець та с. Стрілки.

«Дуже важливо розширювати туристичні горизонти. Організація промоційного туру для представників Естонської Республіки не тільки сприяє зміцненню двосторонніх відносин між нашими країнами, але дає розуміння туристичного ринку і чітке бачення потреб туристів обох країн», - наголосила начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака.

Промотур для представників Естонської Республіки триватиме до кінця цього тижня.

Організатором промоційного туру для естонської делегації є управління туризму та курортів Львівської ОДА у партнерстві з авікомпанією AirBaltic, Державним історико-культурним заповідником «ТуСтань», управлінням туризму ЛМР та туристичним бізнесом Львівщини.

Leopolis.news