logo
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

В Ірані розбився український літак: 176 загиблих

08-01-2020 08:322019

В Ірані розбився український літак: 176 загиблих

Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» («МАУ») розбився незабаром після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані.

 

 

 

Літак регулярного рейсу PS 752 Тегеран - Київ мав прибути до Міжнародний аеропорт «Бориспіль», повідомляє «Українська правда» із посиланням на CNN.

Усі, хто був на борту, загинули.

Як повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, на борту літака, що розбився в Ірані українського літака було 167 пасажирів і 9 членів екіпажа.

Глава іранської служби з надзвичайних ситуацій Пір Хоссен Куліванд також заявив, що загинуло 147 іранців та 32 іноземних пасажирів.

 

Президент України Володимир Зеленський через авіакатастрофу терміново перервав поїздку до Оману і повертається до Києва.

«Страшна звістка з Близького Сходу. Сьогодні вранці після зльоту з міжнародного аеропорту Імам Хомейні (м. Тегеран) пасажирський літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" зазнав катастрофи і впав неподалік аеропорту.

За попередніми даними, всі пасажири та члени екіпажу загинули. Наше посольство уточнює інформацію щодо обставин трагедії та списків загиблих. Мої щирі співчуття рідним та близьким всіх пасажирів і членів екіпажу», – написав Зеленський у соцмережах.

а попередньою інформацією причиною авіакатастрофи в Ірані стала технічна несправність українського літака. Версія з терактом виключається. Про це йдеться у повідомленні Посольства України в Ісламській республіці Іран.

Тут відео з місця: