logo
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

Вебінари та дистанційне навчання: служба зайнятості запускає освітній портал

09-01-2020 11:10732

Вебінари та дистанційне навчання: служба зайнятості запускає освітній портал
Фото: ілюстративне

У Державній службі зайнятості започаткували новий проєкт для успішного працевлаштування – освітній портал Державної служби зайнятості.  

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

«Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання. Завдяки новому сервісу зможуть також підвищувати свою кваліфікацію і працівники державної служби зайнятості», – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що новий сервіс дозволить: розвивати особисті компетенції, затребувані на ринку праці; отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу; навчитися складати резюме сучасного формату; підготуватися до співбесіди з роботодавцем; обрати освітні курси та вебінари для безробітних, зокрема ті, які проводяться центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

На сайті впроваджуватимуть нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуть вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів буде у відеоформаті.

Leopolis.news