logo
02/05
01/05
2 ...

Екс-нардеп, генерал Білас звинуватив керівника поліції Львівщини у знущаннях та поборах з підлеглих

09-01-2020 15:404170

Екс-нардеп, генерал Білас звинуватив керівника поліції Львівщини у знущаннях та поборах з підлеглих

Народний депутат України 2-го та 3-го скликань, екс-голова комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, заслужений юрист України Іван Білас різко розкритикував керівника головного управління Нацполіції Львівщини.

Про це він написав у «Facebook».

У своєму пості Іван Білас фото, на якому зображені він разом із керівником поліції Львівщини Василем Віконським під час присяги першокурсників Львівського університету внутрішніх справ України.

«Христос народився, славімо його! Дорогі друзі, побратими у ці дні світлих православних свят звертаюсь до Вас з проханням проявити свою людську гідність та громадянську позицію, коли довкола нас та над нами щоденно нехтують нашою честю, гідність та справедливістю, професіоналізмом, який підміняють дилетантизмом та нахабністю. Адже підтвердженням цього є щоденні знущання над Вами нинішнього ставленика на Головне управління національної поліції у Львівській області, який вимагає від Вас щомісячні побори - данину за перебування на посаді...», – написав він.

«Як же тут відповідність слів Присяги, яку ми складали на вірність служіння Українському народу, а не його бузувірам !? Дуже прошу Вас, дорогі друзі, побратими і колеги, - висловити свою позицію справжніх захисників Українського народу, справедливості та гідності, шляхом відвертого та чесного визначення на сторінках соціальної мережі. Якщо ми не будемо разом, – кожного з нас можуть знищити поодинці», – додав він.

Іван Білас – доктор юридичних наук, доктор історичних наук, працював у підрозділах карного розшуку органів МВС. Нагороджений Почесною грамотою «За особливі заслуги перед українським народом» і орденом «За мужність» І ступеня, Заслужений юрист України.

Випускник Національної Академії Збройних Сил України за спеціальністю: управління з'єднаннями та об'єднаннями Збройних сил, магістр військового управління. З 2004 року і досі — професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Майстер спорту з багатоборства, інструктор з альпінізму, майстер спорту з рукопашного бою, майстер спорту з парашутного спорту, майстер спорту з стрільби, майстер спорту з вищого пілотажу, льотчик-спортсмен 1 класу.

Leopolis.news