logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Загибель 3-річної дитини в ДТП у Львові: затримали 21-річного водія буса

10-01-2020 11:472213

Загибель 3-річної дитини в ДТП у Львові: затримали 21-річного водія буса
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

У Львові поліцейські затримали водія мікроавтобуса, причетного до смертельної дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула дитина і ще трьох осіб госпіталізували з травмами.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, автозіткнення за участю автомобілів «Фольксваген Транспортер» та «Фольксваген Пасат» сталося 9 січня о 15:20 на перехресті вулиць Пасічна та Медової Печери у Львові.

Від травм унаслідок ДТП 3-річна дівчинка померла на місці події. Дитина перебувала в салоні легковика під керуванням 31-річного мешканця Львова. Окрім того, із тілесними ушкодженнями госпіталізовано ще трьох пасажирів цього автомобіля: 29-річну львів’янку, 25-річну мешканку Перемишлянського району та 34-річного жителя Сколівщини.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до п’яти років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Водія «Транспортера», 21-річного львів’янина, поліцейські затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Триває досудове розслідування.

Leopolis.news