logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

У Львові для жінок у сфері бізнесу організують безплатне навчання

10-01-2020 15:271327

У Львові для жінок у сфері бізнесу організують безплатне навчання
Фото: ілюстративне

3-8 лютого на факультеті управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка громадська організація «Зелена економіка України» українсько-американську зимову школу «Успішна жінка в бізнесі».

Про це повідомив директор Центру американських студій, доцент кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби  ЛНУ ім. Франка Михайло Комарницький.

До участі в заході запрошують усіх жінок, що зацікавлені в розвитку своєї професійної кар’єри, незалежно від віку, соціального статусу та місця проживання. Захід спрямовано на поліпшення знань та компетентностей жінок у сфері бізнесу та посилення їхніх лідерських здібностей.

«Навчання в зимовій школі буде відбуватися за авторською методикою – концепцією Ранії Хабібі Андерсон – американського експерта з просування жінок у бізнесі. Ключовим спікером заходу буде др. Сем Потоліккіо – професор Джорджтаунського університету (США), відомий лектор, визнаний фахівець з лідерства та управління. Учасниці проекту будуть забезпечені практичними матеріалами, які стануть підґрунтям для майбутньої реалізації бізнес-ідеї. Мова заходу: англійська та українська», – йдеться в повідомленні.

Тренерами зимової школи виступлять: представники Посольства США в Україні; викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка; представники бізнесу, що поділяться історіями успіху.

Участь у зимовій школі безкоштовна за умови реєстрації за посиланням. Реєстрація триватиме до 27 січня.

 

Leopolis.news