logo
16/04
15/04
12/04
2 ...

НБУ узгодив умови діяльності в Україні міжнародної платіжної системи Clear Junction

14-01-2020 15:23708

НБУ узгодив умови діяльності в Україні міжнародної платіжної системи Clear Junction
Фото: racurs.ua

Національний банк України ухвалив рішення про узгодження умов та порядку діяльності в Україні міжнародної платіжної системи Clear Junction.

Відповідне рішення ухвалене 13 січня 2020 року Комітетом з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку, повідомляє офіційний сайт регулятора.

Платіжною організацією міжнародної платіжної системи Clear Junction є компанія Clear Junction Limited, що зареєстрована у Великобританії та має статус авторизованої установи електронних грошей.

Міжнародна платіжна система Clear Junction стала тринадцятою зареєстрованою в Україні міжнародною платіжною системою, платіжною організацією якої є нерезидент.

Вихід нової платіжної системи на ринок України сприятиме розвитку платіжного ринку в Україні, підвищенню рівня якості фінансових послуг, а також розширить можливості для отримання послуг з переказу коштів як для українців, що знаходяться за кордоном, так і для іноземців, що здійснюють транскордонні перекази коштів в Україну.

Leopolis.news