logo
18/04
17/04
16/04
2 ...

Спритники розіграли торги від львівського підрозділу Украероруху

15-01-2020 10:43644

Спритники розіграли торги від львівського підрозділу Украероруху
Фото: ілюстративне

Компанія «Калган» та підприємець Андрій Гунька, які пов’язані між собою, розіграли торги на обслуговування кондиціонерів для львівського підрозділу Украероруху.

Як повідомляють «Наші гроші. Львів», про це свідчать однакові дефекти друку на тендерних документах учасників. Також під час аукціону конкуренти не знижували своїх пропозицій, а підприємець Гунька не завантажив усіх потрібних довідок.

 

 

Тендер на обслуговування кондиціонерів проводив «Львівський регіональний структурний підрозділ державного підприємства обслуговування повітряного руху». Спочатку переможцем торгів став підприємець Андрій Гунька, однак його відхилили через відсутність потрібних документів. Відтак договір підписали з фірмою «Калган», пропозиція якої була на 3,3 тис. грн дорожчою. Підрядник обслуговуватиме кондиціонери у Львівській, Чернівецькій, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській та Тернопільській областях. Ці роботи обійдуться замовникові у 392 тис. грн.

Як зазначають «НГ. Львів», учасники зустрічаються на торгах двічі. Перший раз вони намагалися розіграти поточні торги у листопаді 2019 року, однак обох конкурентів відхилили через невідповідність тендерній документації.

Leopolis.news