logo
16/04
15/04
2 ...

Поліцейські встановили особу водія, який на смерть збив пішохода на Пустомитівщині

15-01-2020 15:291791

Поліцейські встановили особу водія, який на смерть збив пішохода на Пустомитівщині
Фото: ВК поліції Львівської області

14 січня о 18.10 на оперативну лінію 102  надійшло повідомлення про те, що у селі Солонка, Пустомитівського району, на автодорозі виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Пустомитівського відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 58-річний  львів’янин, який помер від отриманих травм внаслідок наїзду автомобіля.

Поліцейські негайно розпочали комплекс заходів з розшуку водія-втікача, до яких були задіяні слідчі, оперативники карного розшуку, дільничні офіцери та інспектори сектору реагування патрульної поліції Пустомитівського відділу поліції.

Невдовзі поліцейські виявили автомобіль «Мерседес» з характерними пошкодженнями, а також встановили, що до вчинення смертельного наїзду на чоловіка причетний 35-річний мешканець Пустомитівського району.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Leopolis.news