logo
16/04
15/04
14/04
2 ...

Директором «Будинку воїна» у Львові став захисник Донецького аеропорту

15-01-2020 15:40733

Директором «Будинку воїна» у Львові став захисник Донецького аеропорту
Фото: lvivoblrada.gov.ua

Сьогодні, 15 січня, конкурсна комісія провела другий тур конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу Львівської обласної ради «Будинок воїна».

Про це повідомила пресслужба облради.

Участь у конкурсі взяли два кандидати – Олег Височанський та Андрій Горішевський. Обидва презентували перед членами комісії програму та концепцію розвитку «Будинку воїна», яка, за словами в. о. начальника управління майном спільної власності Віктора Кусого, стане складовою контракту, що його укладуть з керівником і буде обов’язковою для виконання.

Заслухавши кандидатів, комісія одностайно ухвалила рішення підтримати кандидатуру Олега Височанського на посаду директора «Будинку воїна».

Довідково

Олег Височанський у серпні 2014 року був мобілізований у Збройні сили України, де проходив службу у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді, на посаді заступника командира роти інструктора з парашутно-десантної підготовки.

Виконуючи обов’язки командира роти, брав участь в антитерористичній операції в Донецькій області: селище Піски, Донецький аеропорт, де дістав важке поранення.

Згідно з указом президента від 31 липня 2015 року, був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Leopolis.news