logo
19/04
18/04
2 ...

Пристайко відвідав Сінгапур із офіційним візитом

15-01-2020 14:562072

Пристайко відвідав Сінгапур із офіційним візитом
Фото: internationalwealth.info

13-14 січня Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко відвідав Сінгапур з офіційним візитом. У рамках візиту відбулися зустрічі та переговори Міністра закордонних справ з Прем’єр-міністром Сінгапуру Лі Сієн Луном, Главою МЗС Вівіаном Балакрішнаном, Міністром внутрішніх справ і юстиції Касівісванатаном Шанмугамом та Старшим державним міністром Міністерства торгівлі та промисловості Сінгапуру Ко По Куном.

Про це пише «Урядовий портал».

У ході розмов з високими посадовцями Сінгапуру Міністр висловив вдячність за співчуття українському народу та родинам загиблих унаслідок збиття літака рейсу PS752 «Міжнародних авіаліній України». Глава МЗС високо відзначив підтримку Сінгапуром територіальної цілісності України та окремо подякував за підтримку резолюції ООН щодо мілітаризації АРК та частини Азовського та Чорного моря.

Сторони привітали значне зростання обсягів торгівлі, а також наповнення двосторонніх відносин практичними взаємовигідними проектами. За результатами зустрічей домовилися про проведення у Сінгапурі українсько-сінгапурського бізнес-форуму та організацію візиту представників сінгапурського бізнесу до України.

У ході візиту відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Радою експортерів та інвесторів при МЗС та Сінгапурсько-китайською ТПП.

Перебуваючи в Сінгапурі, Вадим Пристайко виступив перед політологами та представниками експертної спільноти у відомому Міжнародному інституті стратегічних досліджень IISS-Asia.

У рамках візиту Міністра до Сінгапуру пройшла регіональна конференція керівників закордонних дипломатичних установ України у державах Південно-Східної Азії.

Leopolis.news