logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Сьогодні стартувала реєстрація на сертифікацію вчителів

15-01-2020 21:50848

Сьогодні стартувала реєстрація на сертифікацію вчителів
Фото: Львівська ОДА

Для вчителів початкових класів розпочалася реєстрація для проходження сертифікації у 2020 році. Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти здійснюватиме реєстрацію у період із 15 по 31 січня.

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Міністерством освіти і науки України визначено граничну кількість вчителів початкових класів, які цьогоріч зможуть пройти пілотну сертифікацію, – до 2 тисяч осіб, зокрема у Львівській області – 140 осіб.

Зареєструватись на сертифікацію можуть вчителі, які мають педагогічний стаж не менше 2-х років та на момент реєстрації працюють за місцем роботи та на посаді, які вказують під час реєстрації.

Щоб зареєструватися, необхідно створити та оформити реєстраційну картку-заяву, скориставшись спеціальним сервісом на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, сформувати комплект реєстраційних документів та надіслати його рекомендованим поштовим відправленням або доставити особисто до Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за адресою: м. Львів, вул. Шевченка, 116, корп. 2.

Звертаємо увагу, що участь у сертифікації педагогічні працівники беруть виключно на добровільних засадах.

Leopolis.news