logo
02/05
01/05
2 ...

У «Львівелектротрансі» обіцяють відновити пересадковий квиток на 1,5 год.

16-01-2020 11:152517

У «Львівелектротрансі» обіцяють відновити пересадковий квиток на 1,5 год.
Фото: city-adm.lviv.ua

Фахівці ЛКП «Львівелектронтранс» працюють над усуненням технічних причин, через які тимчасово не доступні пересадкові квитки в електротранспорті міста.

 

 

 

Про це у коментарі Leopolis.news розповіла фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою Львівелектротрансу Христина Осадчук.  

Вона зазначила, що найближчим часом буде відновлено функцію придбання пересадочних квитків через Приват24 та через SMS. За її словами, вартість такого квитка наразі залишиться у розмірі 5,5 грн.

Раніше у коментарі Zaxid.net в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо обіцяв,що пересадковий квиток відновлять до четверга, 16 січня.

Та зранку кореспонденту Leopolis.news не вдалось його знайти ні у Приват24, ні придбати за допомогою SMS.

Також Христина Осадчук нагадала, що вартість 30-денної проїзної картки не змінилася - 160 грн. Придбати 30-денний проїзний абонемент можна у кіосках з пресою, за допомогою додатку Приват24 та на сайті продажу квитків: https://tickets.lvivelectrotrans.com.ua/. Вартість 30-денного проїзного на сайті – 150 грн (дійсній при наявності документу, що засвідчує особу). На цьому ж сайті можна придбати туристичний проїзний на 3 дні за 40 грн, денний проїзний - 15 грн та квартальний проїзний - 420 грн.

Нагадаємо, з 15 січня набув чинності змінений тариф разової поїздки у львівських трамваях та тролейбусах. З 15 січня вартість разової поїздки в трамваях та тролейбусах становитиме: якщо квиток придбано в кіоску чи через електронні додатки (QR-коди приват 24, SMS квитки, Bluetooth квитки, термінали самообслуговування EasyPay) звичайний – 6 грн, пільговий – 3 грн; якщо квиток придбано у водія – звичайний – 7 грн, пільговий – 3 грн 50 коп.

Ціна квитка для перевезення багажу – 7 грн. Водночас вартість 30-денної проїзної картки не змінюється і становить 160 грн.

 «З 15 січня змінюється також розмір штрафу за безквитковий проїзд, що становитиме 120 грн. Пасажири мають право обміняти заздалегідь придбані квитки на актуальні з доплатою у відділі зборів ЛКП «Львівелектротранс» за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 2. Здійснити обмін можна з 15 до 22 січня 2020 року», – повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

Leopolis.news