logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

У Львові затримали раніше судимих таксиста та його друга, які викрадали «айбокси» (ФОТО)

17-01-2020 09:48778

У Львові затримали раніше судимих таксиста та його друга, які викрадали «айбокси» (ФОТО)
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Сьогодні, 17 січня, у центрі Львова таксист та його друг вирвали термінал для переказу коштів та намагались забрати з нього гроші. Проте їх затримали.

Про це повідомляє відділ комунікації патрульної поліції Львівської області.

Як йдеться у повідомленні, близько 2-ї години ночі усі екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування на автомобіль Skoda Fabia з написами однієї із фірм, що займається перевезенням. Зазначалось, що двоє осіб на вулиці Огієнка викрали термінал, поклали його в авто і поїхали у невідомому напрямку.

Екіпаж роти тактико-оперативного реагування (ТОР) обстежуючи прилеглі території та можливі місця, куди б могли поїхати зловмисники, виявив близько 3-ї години, автомобіль з орієнтування на перетині вулиць Городоцька - Модеста Менцинського.

В салоні автомобіля були 29-річний водій, який був позбавлений прав, за керування в стані наркосп’яніння і проходить по кількох крадіжках у різних відділах поліції, та 28-річний пасажир. Обидва неодноразово притягалися за крадіжки та наркозлочини.

У салоні авто правохоронці виявили інструменти, якими, ці особи могли вчинити злочин.

Чоловіки, які є мешканцями Львова, розповіли, що викравши термінал, залишили його в парку «Цитадель», біля гаражного кооперативу, попередньо діставши звідти усі гроші.

Інший екіпаж ТОР знайшов його у парку. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Leopolis.news