logo
26/04
25/04
2 ...

Викладачі Академії сухопутних військ вивчають військову термінологію за стандартами НАТО та ООН

17-01-2020 18:06855

Викладачі Академії сухопутних військ вивчають військову термінологію за стандартами НАТО та ООН

Упродовж двох тижнів для викладачів англійської мови Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного та інструкторів Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що також входить до складу академії, проводять курс «Військової термінології за стандартами НАТО та ООН».

 

 

Про це повідомила пресслужба академії.

 

Своїми знаннями з цієї тематики із науково-педагогічними працівниками навчального закладу діляться фахівці навчально-наукового центру підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

За словами начальника центру, полковника Василя Школяренка, курс дає слухачам можливість детально ознайомитись з військовою термінологією аспектів підготовки та проведення міжнародних операцій з підтримання миру та безпеки під егідою НАТО і ООН.

«Окрім того, в умовах впровадження у Збройних силах України нових підходів до вивчення англійської мови значну увага в ході проведення занять, які передбачають спеціалізовану підготовку викладачів англійської мови, зосереджена на обміні викладацьким досвідом щодо використання передових практик вивчення спеціалізованої англійської мови та впровадження інноваційних EMI-технологій», – йдеться в повідомленні.

Leopolis.news