logo
28/03
2 ...

Львів’ян закликають прихистити вихованців ЛКП «Лев»: фото тваринок, які шукають господарів

18-01-2020 19:29925

Львів’ян закликають прихистити вихованців ЛКП «Лев»: фото тваринок, які шукають господарів
Фото: Ірини Шелест

Львівян просять прихистити 4 безпритульних собак і 3 котиків, які наразі перебувають під опікою ЛКП «Лев».

Усі вони соціалізовані, вакциновані, стерилізовані та активні, пише «Щоденний Львів».

Обирайте, хто вам до душі і хутчіш приїздіть за своїм щастям в ЛКП «Лев» на вул. Промислову, 56, - йдеться в повідомленні. 

Тигрик  милий муркотун, віком до до року. В ЛКП «Лев» шукають для котика відповідальних та люблячих господарів, які щодня чухатимуть йому за вушком.

Спокійна красуня Ніка, віком до року. Кішка обожнює лащитись, тому повсякчас з радістю зустрічатиме своїх господарів.

Киця-муркотунка із заворожуючими очима за кличкою Британка. По поведінці видно, що вона була домашньою. ЛКП «Лев» сподівається, що хтось упізнає в ній свою загублену домашню улюбленицю. Якщо ж ні, то на підприємстві шукають для Британки відповідальних та люблячих господарів. 

Молода спокійна та виважена Іггі. Собака добре гуляє на повідку та має хороші здібності до навчання. 

Раф - швидше друг і компаньйон, аніж охоронець. Молодий песик - соціалізований, спостережливий та чудово піддається навчанню. 

Молода собака Інва. З поведінки зрозуміло, що була домашньою, адже вміє брати їжу з рук, соціалізована та має здібності до навчання. 

Альфа - перша собака, що цьогоріч була доставлена на підприємство. Хвостата активна, дружня, любить спілкування з людьми. Окрім цього, Альфа, якій по віку близько року, добре піддається навчанню, може проживати в квартирі і в сім’ї з дітьми.