Ексголова Львівської ОДА Мальський повернувся до складу партнерів Arzinger

http://leopolis.news/post/14689/eksgolova-lvivsko-oda-malskyy-povernuvsya-do-skladu-partneriv-arzinger

20/01/2020

Про це повідомляється на сайті компанії.

Як юрист, який спеціалізується на наданні юридичної підтримки в інвестиційних проектах, а також вирішенні спорів, у тому числі, у міжнародних комерційних та інвестиційних арбітражах, він також буде співголовою практики міжнародного вирішення спорів та арбітражу. До цього часу Маркіян брав участь у розгляді спорів за регламентами: International Centre of Settlement of Investment Disputes (ICSID), International Chamber of Commerce (ICC), The Arbitration Institute of the Stockholm Chamber of Commerce (SCC), The United Nations Commission on International Trade Law (UNCITRAL), The London Court of International Arbitration (LCIA), The International Commercial Arbitration Court at the Ukrainian CCI (ICAC). Всього був залучений до врегулювання більше 300 спорів; був включений у список рекомендованих арбітрів в ряді міжнародних арбітражних інституцій (The International Commercial Arbitration Court at the Ukrainian CCI (ICAC), The Vienna International Arbitral Centre (VIAC), The Milan Chamber of Arbitration (CAM), Chisinau International Court of Commercial Arbitration (CACIC), The Riga International Commercial Arbitration Court (RICAC), China International Economic and Trade Arbitration Commission (CIETAC), The Kuala Lumpur Regional Centre for Arbitration (KLRCA) та ін.).

Професійний рівень та досягнення Маркіяна Мальського визнані міжнародними рейтингами Chambers Global (2017-2019), Chambers Europe (2013-2019), Best Lawyers (2013-2020), The Legal 500 (2018-2019), та національними рейтингами Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients (2012-2018). Протягом 9 років Західноукраїнскький офіс Arzinger, головою якого він був, посідав перше місце серед регіональних офісів у національному рейтингу 50 Leading Law Firms of Ukraine (2010-2019).

«Радий повернутися до практичної юридичної діяльності, адже однозначно пов’язую свій професійний розвиток виключно із нею. Із задоволенням приєднуюсь до складу партнерів Arzinger, в якій пропрацював більше 10 років до цього, а також – до команди, у створенні якої брав участь до своєї роботи на посаді Голови Львівської обласної державної адміністрації. Державна служба дає шанс юристам віддячити державі за надані нею можливості та втілити подальші реформи для покращення якості життя громадян, однак в приватній практиці вдається більш оперативно сприяти своїм клієнтам у вирішенні різного роду завдань», – сказав Мальський.

«2020 рік розпочинаємо із потужного внеску у подальший розвиток нашого бізнесу – повторно вітаю Маркіяна у складі партнерів Arzinger і впевнений, що з його поверненням і на посаду голови Західноукраїнського офісу у Львові ми матимемо ще краще прискорення розвитку наших практик на Заході країни та компанії в цілому. Маркіян, попрацювавши на посаді Голови Львівської обласної державної адміністрації, здобув важливі знання у сфері державно-приватних відносин, відтак зможе ще краще дбати за інтереси клієнтів Arzinger, реалізовувати складні інвестиційні та інфраструктурні проекти. Маркіяна дуже добре знає ринок, відтак я впевнений, що наші практики судового представництва, міжнародного арбітражу, нерухомості та корпоративного права вже скоро відчують енергійний приріст та подальший розвиток», – сказав Тімур Бондарєв, керуючий партнер АО «Арцінгер».

Leopolis.news