logo
25/04
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

У Львові відбудеться щорічна конференція TEDx

21-01-2020 12:48762

У Львові відбудеться щорічна конференція TEDx

29 лютого на «Арені Львів» проведуть щорічну міжнародну конференцію TEDxLviv, темою якої цьогоріч стане «Дух часу» («ZEITGEIST»).

Як повідомляють організатори події, подія має на меті зібрати більше ніж 700 професіоналів з різних індустрій.

«TEDxLviv – це перш за все люди, об‘єднані бажанням робити світ навколо себе кращим. Цього разу ми не хочемо знати, що нас чекає в майбутньому. Світ настільки швидко змінюється, що ми не встигаємо озирнутися довкола і розгледіти прекрасність миті тут і зараз. У полюванні за «успішним успіхом» ми втрачаємо справжніх себе і міряємо на себе «успішні кейси» з конференцій та відеоблогів. TEDxLviv запрошує всіх охочих на розмову. Розмову з нашими промовцями, розмову з однодумцями, розмову з собою», – керівник TEDx у Львові, Олександр Чернологов.

Організатори вже оголосили імена перших спікерів. Один з них – Нікіта Казмірук, співвласник продакшн-студії «16on9», який, зокрема, підготувався до ironman за 300 днів. На цьогорічному TEDxLviv поділиться своїми ідеями і Наталя Рибка-Пархоменко, актриса театру імені Леся Курбаса та співачка гурту KURBASY. Свою промову вона присвятила українській народній пісні. Щотижня організатори події розкриватимуть імена нових  спікерів  на  офіційній сторінці п  одії у Фейсбук.

Leopolis.news