logo
25/04
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

Оксана Караванська представить свою колекцію в Давосі

22-01-2020 19:101780

Оксана Караванська представить свою колекцію в Давосі

23 січня відома українська дизайнерка Оксана Караванська представить свою колекцію Ukrainian Haute Couture під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі. 

 

Про це повідомляє промоменеджерка Галина Гузьо.

Під темою «Україна: творчість, інновації, можливості» Український Дім у Давосі презентує найкращі досягнення нашої країни. Цьогоріч одним із заходів в Українському Домі стане модне шоу від Оксани Караванської.

«Українська колекція Haute Couture 2020 натхненна силою та містикою гір. Ця колекція поєднує в собі давню гуцульську музику та сучасну графіку, новітні технології з авторськими орнаментами, міксує глибокі історичні та культурні сенси», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 21 січня у швейцарському Давосі стартував Всесвітній економічний форум.

Довідково

Оксана Караванська – одна із найкреативніших дизайнерів України. Її стиль унікальний, він ілюструє поєднання наших традицій із елементами сучасного дизайну. Оксана здебільшого створює ексклюзивні речі от-кутюр з унікальним креативним кроєм. В основі стилю Оксани Караванської лежить українське коріння, що перегукується у її колекціях як непередбачуване поєднання старовинних вишивок з найновішими тканинами та сучасними деталями ручної роботи.

Leopolis.news