logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

На чемпіонат із дзюдо до Львова з'їдуться понад 600 спортсменів

23-01-2020 17:521117

На чемпіонат із дзюдо до Львова з'їдуться понад 600 спортсменів
Фото: Львівська ОДА

Вже наступного тижня, 29-31 січня, на легкоатлетичному манежі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України відбудеться чемпіонат України з дзюдо серед кадетів до 18 років.

Як повідомляє Львівська ОДА, на Чемпіонат з’їдуться дзюдоїсти з усіх регіонів України.

«Захід має відбутися у Львові за підтримки федерації дзюдо України та Львівської обласної федерації дзюдо та усіх дотичних до організації структур. Чемпіонат буде відбірковим до чемпіонату Європи. Зараз залишається кілька робочих моментів щодо організації  і вже за кілька днів до Львова прибудуть делегації. Ми покладаємо великі надії на спортсменів, які представляють Львівщину, адже нам є чим пишатись», - зазначив начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як.

Цьогоріч очікують понад 600 учасників.

«Цей чемпіонат є досить вагомим для учасників, адже він є відбірковим. Призери та чемпіони цих змагань зможуть спробувати свої сили на міжнародній арені, а найсильніші представлятимуть в липні на чемпіонаті збірну команду України. Ми очікуємо багато учасників з всієї України. Найбільше ми очікуємо спортсменів з Києва, Дніпропетровська та Харкова», - розповів Старший тренер збірної України по дзюдо Сергій Дретоб.

Leopolis.news