logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Узяли під варту львів’янина, який постачав наркотики у в’язницю (ФОТО)

24-01-2020 10:30986

Узяли під варту львів’янина, який постачав наркотики у в’язницю (ФОТО)

У чоловіка вилучили метадон, який той намагався передати своїй знайомій. Зловмиснику загрожує від шести до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили співробітники управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно з оперативниками установи виконання покарань, слідчими Галицького відділу поліції, 37-річний львів’янин передавав наркотичні засоби своїй знайомій, ув’язненій однієї з львівських установ виконання покарань.

21 січня під час останньої передачі правоохоронці вилучили наркотичний засіб «метадон», частину якого чоловік приховав у баночці з медичним препаратом, а іншу частину – розчинив у фруктовому напої.

Слідчі Галицького відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Фото: поліція Львівщини

Leopolis.news