logo
18/04
17/04
16/04
2 ...

У Львові підняли вартість пересадкового квитка «трамвай-тролейбус»

24-01-2020 11:251768

У Львові підняли вартість пересадкового квитка «трамвай-тролейбус»
Фото: з відкритих джерел

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про підняття вартості пересадкового квитка «трамвай-тролейбус» до 8 грн.

Таке рішення члени виконкому підтримали під час засідання сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Згідно з рішенням виконкому, вартість півторагодинного електронного абонемента з можливістю пересадки «трамвай-тролейбус» для проїзду в електротранспорті Львова становитиме 8 грн.

Вартість денного електронного абонемента «трамвай-тролейбус» для проїзду в електротранспорті Львова буде 20 грн, а триденного квитка – 50 грн.

Нагадаємо, усі фракції Львівської міської ради, крім об’єднання «Самопоміч», виступили проти підвищення вартості проїзду в електротранспорті та вимагають скасувати рішення виконкому і знизити тарифи до попередньої вартості.

З 15 січня набув чинності змінений тариф разової поїздки у львівських трамваях та тролейбусах. Вартість разової поїздки в трамваях та тролейбусах тепер становить: якщо квиток придбано в кіоску чи через електронні додатки (QR-коди приват 24, SMS квитки, Bluetooth квитки, термінали самообслуговування EasyPay) звичайний – 6 грн, пільговий – 3 грн; якщо квиток придбано у водія – звичайний – 7 грн, пільговий – 3 грн 50 коп. Ціна квитка для перевезення багажу – 7 грн. Водночас вартість 30-денної проїзної картки не змінюється і становить 160 грн.

Після зміни тарифу тимчасово були не доступні пересадкові квитки в електротранспорті міста. Фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою Львівелектротрансу Христина Осадчук зазначила, що найближчим часом буде відновлено функцію придбання пересадочних квитків через Приват24 та через SMS. За її словами, вартість такого квитка наразі залишиться у розмірі 5,5 грн. 

Леся БУРБАН, Leopolis.news