logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

В АП назвали топ-двійку людей Зеленського

28-05-2019 14:462370

В АП назвали топ-двійку людей Зеленського
Фото: EPA-EFE/STEPAN FRANKO

Заступник голови Адміністрації президента Кирило Тимошенко заявив, що найближчими до президента є новопризначений керівник АП Андрій Богдан і його перший помічник Сергій Шефір.

Про це він розповів в інтерв'ю НВ.

«Є топ-двійка. Богдан і Шефір рівнозначні. Це люди, яким президент довіряє проводити якісь зустрічі, це формування його графіка, але не в форматі асистента», заявив Тимошенко.

Він також назвав Шефіра, першого заступника глави АП Сергія Трофимова та помічника президента Андрія Єрмака «топовими фігурами біля президента», які разом з ним «формують його зустрічі».

«Коли не може бути присутнім президент – в силу того, що накладається на іншу зустріч, - уповноважені зустрічатися з людьми Шефір, Єрмак і Богдан»,  сказав він.

Тимошенко розповів, що давно знає Богдана і, не дивлячись на резонанс навколо його призначення, Зеленський довіряє лише йому.

«Ми фахівці в інформаційній політиці, але крім цього є реальне управління процесами. Ми розуміємо, що крім Богдана людини, якій довіряє президент, немає більше в команді», - сказав заступник глави АП.

«І Шефір. Це дві рівнозначні позиції в принципі. У будь-якому випадку, хтось повинен займатися процесами, а їх тут купа», – пояснив Тимошенко.

Leopolis.news