logo
25/04
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

До Львова привезли чудотворну ікону Зарваницької Богоматері

28-05-2019 17:091914

До Львова привезли чудотворну ікону Зарваницької Богоматері
Фото: velychlviv.com

Від сьогодні, 28 травня, львів’яни мають можливість помолитися біля Чудотворної ікони Зарваницької Божої Матері. У храмі св. мучениць Віри, Надії, Любові та їх Матері Софії (вул. Віри, Надії, Любові, 10) образ перебуватиме до 2 червня 2019 року. Двері храму будуть відчинені з 7:00 до 20:00 щоденно.

Про це пише «Духовна велич Львова».

Офіційно підтверджено медиками 36 зцілень на Львівщині після молитви перед іконою – і це лише за останні кілька років – розповів парох храму святих мучениць Віри, Надії Любові та їх Матері Софії УГКЦ о. Андрій Корчагін. Також священнослужитель наголосив, що перед цим образом молилися Два Святіших Отці – Папа Римський Іван Павло ІІ, коли перебував в Україні та Папа Франциск у Ватикані. Саме він 2018 року благословив золоті корони для цієї ікони. 

«Вчора, 27 травня, коли ми ікону привезли, багато людей прийшло помолитися перед цим образом. Вони перебували у храмі до 22:30. А сьогодні – приходять вже від ранку. І ми дуже тішимося, що віряни моляться. Я дуже би хотів, щоб люди справді відчули присутність Божої сили через Зарваницьку ікону Божої Матері. Щоб осягнули, що Божа Матір є з нами і досвідчили оці ласки, які кожен потребує. Щоб не просто було зцілення тіла, але навернення до родини, до Бога, батька до дітей, щоби був мир і спокій у родинах, у країні та області. Ми маємо велику надію, що Бог, який є з нами, у тих днях буде діяти через цю ікону, в особливий спосіб, і нам усім допомагати», – зазначив парох о. Андрій Корчагін.

Додамо, що щороку до Зарваниці відбуваються численні прощі, а найбільша – Всеукраїнська, збирає тисячі людей з різних куточків України та світу. Люди вірять у ласку Божої Матері і просять у неї благословення.

Leopolis.news