Володимира Сивохіпа нагороджено відзнакою «Золотий Герб міста Львова»

http://leopolis.news/post/15834/volodymyra-syvohipa-nagorodjeno-vidznakoyu-zolotyy-gerb-mista-lvova

10/02/2020

На гостей очікувало чимало приємностей й несподіванок, повідомляють організатори концерту.

Першою з них, безумовно, стало те, що концерт вів Володимир Сивохіп: він розповідав про кожен твір програми, ділився історіями із особистого життя, філармонії, а також гастрольних поїздок оркестру.

Два відділи концерту поєднали композиції американського композитора Джорджа Гершвіна (Кубинська увертюра, Рапсодія у стилі блюз, Американець в Парижі) та мексиканського митця – Артуро Маркеса (Конґа нового вогню, Данзон №2). Зовсім по-новому прозвучала знаменита Рапсодія в стилі блюз Дж. Гершвіна, адже музиканти виконували її у транскрипції для труби та оркестру (солював Остап Попович).

Справжнім бонусом стало виконання уривку із музики до фільму «Новий кінотеатр «Парадізо» (1988) Енніо Морріконе.

Кожен твір програми доповнювали різноманітні світлові ефекти, які органічно синхронізувалися із музикою, що звучала.

Загалом ця подія була надзвичайно важливою для генерального директора філармонії, адже у січні він святкував свій ювілей, а концерт 7 лютого став першим під його батутою у цьому році.

На події «JaZZ & LoVE & FiRE» також був присутній мер Львова Андрій Садовий, який після закінчення цього грандіозного дійства привітав Володимира Сивохіпа та вручив йому почесну відзнаку «Золотий Герб міста Львова». Вона є надзвичайно престижною та присуджується видатним діячам, які відіграють неабияку роль у розвитку та популяризації міста Львова.

Leopolis.news