logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Львівщина цьогоріч прийме рекордну кількість всеукраїнських та міжнародних спортивних заходів

10-02-2020 19:301059

Львівщина цьогоріч прийме рекордну кількість всеукраїнських та міжнародних спортивних заходів
Фото: Львівська ОДА

Цього року Львівщина прийматиме рекордну кількість спортивних заходів всеукраїнського, європейського та світового масштабу.

Як інформують в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, зокрема, Львівщина прийме 137 заходів з олімпійських видів спорту.

Відтак, упродовж 2020 року на Львівщині відбудеться понад 30 всеукраїнських та міжнародних заходів з кульової стрільби та приблизно 20 заходів із велосипедного спорту. У лідерах за кількістю заходів також регбі - 10 подій. Серед зимових олімпійських видів спорту варто виокремити гірськолижний спорт - 11 заходів та біатлон - 8 подій.

З неолімпійських видів спорту відбудеться майже сотня заходів.

Наголосимо, що цьогоріч у травні Львівщина вперше прийматиме Кубок Європи з спортивних танців серед професіоналів з латиноамериканської та європейської програми. Ще однією новинкою весни стануть Міжнародні змагання з фігурного катання на роликових ковзанах OPEN UKRAINE. У розпал літа Львівщина прийматиме Чемпіонат України з петанку. Восени на водойми Львівщини з’їдуться найкращі рибаки з усього світу на Чемпіонат світу з ловлі коропа.  

Ще 12 спортивних заходів відбудуться серед ветеранів, зокрема 7 подій з олімпійських видів спорту та 5 з неолімпійських. Для людей з інвалідністю цьогоріч відбудеться 80 всеукраїнських спортивних заходів, найбільше з яких реабілітаційно-спортивних зборів.

З повним переліком заходів можна ознайомитись за посиланням. 

Leopolis.news