«Галичанка» вийшла в півфінал Кубка України

http://leopolis.news/post/15915/galychanka-vyyshla-v-pivfinal-kubka-ukrany

11/02/2020

Про це повідомляє пресслужба «Галичанки».

«8 лютого в Ужгороді відбувся бій грандів українського жіночого гандболу – львівської «Галичанки» та ужгородських «Карпат» в межах матчу-відповіді ¼ фіналу Кубка України. Нагадаємо, що тижнем раніше, у першому матчі, перемогу здобула «Галичанка» з різницею у 12 м’ячів – 30:18. Попри солідний гандикап львів’янок ужгородські «вовчиці» зберігали надію на реванш», – йдеться в повідомленні.

Протистояння суперниць у другому матчі дійсно відбувалося затятіше, ніж стартова гра ¼ фіналу. На перерву команди вирушили за мінімальної переваги гостей – 16:15. У другому таймі «Галичанка» утримувала суперниць на відстані 2-3 м’ячі, а подекуди й більше. Відтак «Карпати» програли перший у календарному році матч на власному майданчику з рахунком 29:32 (15:16)

До фіналу чотирьох виходять такі команди: «Галичанка», «Дніпрянка» (Херсон), «ТНЕУ-Енерго» (Тернопіль), «Реал» (Миколаїв).

Півфінали та фінал проведуть попередньо 16-17 травня. Півфінальні пари утворять з переможців 1/4 фіналу «сліпим» жеребкуванням. 16 травня відбудуться півфінали, наступного дня – гра за 3-тє місце та фінал.

Leopolis.news